Going Home Întoarcerea Acasă
26-31 Martie, Brașov

                                                                                               ÎNVAȚĂ !  CONECTEAZĂ-TE !  CREȘTE ! 

                                            Experimentati stari extraordinare si NDE

 
 
Sunt mai mult decat corpul meu fizic –   un program apreciat in intreaga lume prin capacitatea lui de a te face sa întelegi si sa experimentezi diverse stari de extindere si explorare a constiintei, familiarizandu-te cu lumile non-fizice .
 
Sunt multe intrebari pe cale toti le punem
Ce se afla dincolo de lumea perceptibila tuturor?
Unde vom pleca cand vom pleca, la final, din acesta viata ?
Cu cine ne vom intalni?
 
“Going Home” ( Intoarcerea acasa ) , este un program intensiv de doua zile ,dezvoltat de Robert Monroe impreuna cu profesorul Charles Tart , PhD , psiholog si parapsiholog , cercetator cu faima internationala in domeniul constiintei si starilor alterate de constiinta , considerat unul dintre fondatorii psihologiei transpersonale si dr. Elisabeth Kubler – Ross , MD, psihiatru si autoritate mondiala in tematica procesului mortii , autoare a unei carti revelatoare  ” On death and dying ” ( autoare a faimosului Kubler – Ross model ) . Exercitiile programului sunt perfect construite si va vor purta bland si profund de-a lungul constiintei pana la accesul starilor extraordinare si a experientelor NDE (near death experiences). Aceste exercitii bazate pe tehnologia hemi-sync  de sincronizare cerebrala , contin ghidaj verbal si sunt prezentate de traineri certificati si bine pregatiti , pentru o oferi oportunitatea participantilor de a vizita in control total si in siguranta starile de existenta de dupa moartea fizica . Going Home este gandit ca un parcurs de dezvoltare personala , veti dobandi o cunoastere pretioasa  totodata putand  fi si o pregatire importanta pentru a putea ajuta familia , prieteni sau ingrijitori sa inteleaga si sa accepte ce inseamna  cand o persoana (draga) se gaseste in faza de tranzitie , putand oferi intelegere , suport si sustinere celor care se afla in aceasta situatie .Desi scopul cursului ar putea avea multiple valente , am putea sa il sintetizam ca fiind depasirea fricii mortii fizice – care este o frica fundamentala ce poate bloca mult din potentialul uman , o intelegere mai buna a vietii fizice  si inlaturarea credintelor si tiparelor limitative. 
Detalii: 
Veti invata sa cunoasteti si sa navigati cu usurinta printre noi nivele Focus si sisteme energetice .
 Veti experimenta starea corpului adormit si minte treaza din Focus 10 , va veti extinde in Focus 12 – starea de constiinta extinsa  , dupa care va veti deplasa intr-un teritoriu nou , a lui Focus 15 , starea fara timp . In aceasta stare timpul fizic nu are insemnatate . Este o stare pe care meditatorii avansati o pot sustine dupa ani de efort disciplinat . Va veti aventura catre limitele fizice spatiu- timpului la puntea din Focus 21 si veti trece in teritorii non-fizice  prin teritoriile sistemelor de credinta , catre Parcul din Focus 27 .
 
Beneficiile atelierului si experientele ( pe parcursul atelierului precum si dupa ) variaza considerabil , dar participantii raporteaza in general urmatoarele :
– Diminuarea fricii mortii fizice
– Stare de bine accentuata
– Simt al implinirii si al echilibrului interior
– Relaxare fizica profunda
– Reducerea stresului
– Constiinta extinsa
– Intelegerea anumitor situatii din viata
– Acces la ghidajul interior
– Stari meditative imbunatatite
– Grad de intuitie si creativitate marite
– Calm mental si claritate
– Mai multa energie in viata cotidiana
– Solutionarea problemelor in mod eficient
– Vindecare fizica si emotionala
– Eliberarea fricilor si a credintelor(tiparelor) limitative
– Grad de concentrare si invatare imbunatatite
– Sincronicitate mai multa in viata cotidiana
– O cunoastere mai profunda a sinelui total
O mare parte din participanti raporteaza comunicarea cu persoane (dragi) trecute in nefiinta , unele experiente in afara corpului (OBE) si diverse experiente mistice .
Veti dobandi experienta , cunoasterea si aptitudinile necesare sa accesati si sa beneficiati de aceste stari de constiinta extinsa la dorinta , fara necesitatea suportului hemi-sync .
 
Cum se asculta exercitiile : Se recomandă căștile stereo extra-auriculare cu fir sau căști intra-auriculare de înaltă calitate, cu un cablu suficient de lung pentru a ajunge la locul în care veți asculta exercițiile.
 
 In acest program veti avea oportunitatea unica de a contacta si a va reuni cu persoane dragi care au tranzitionat , sa vizitati centrul de primire din Parc si sa va conectati cu ghizii sau sistemul vostru de ghizi . De asemenea va puteti recupera fragmente sau parti ale voastre pierdute pe parcurs .
 
                                                                                                ÎNVAȚĂ !  CONECTEAZĂ-TE !  CREȘTE ! 

Înscrie-te la seminar!