Despre Institutul Monroe

Viziunea noastra : Trezirea globala a umanitatii
 
Misiunea noastra : Institutul Monroe avanseaza explorarea constiintei umane si experimentarea starilor de constiinta extinsa ca pe o modalitate de a crea o viata de libertate personala , sens, intuitie si fericire .
 
TMI (The Monroe Institute) este o organizatie educationala si de cercetare non-profit , este un lider proeminent in explorarea constiintei umane . TMI este devotat premisei ca energia concentrata contine raspunsurile la intrebarile umanitatii . Prin folosirea unei specifice tehnologii cu batai binaurale , educatie, cercetare si dezvoltare , TMI a promovat experienta participantilor in explorarea starilor de constiinta extinse si vizate , pentru mai mult de 40 de ani.
Participantii la programele TMI invata experimentand printr-un sistem cu audio – ghidaj si batai binaurale la resedinta de 300 de acri asezata in peisajul pitoresc al muntilor Blue Ridge , la 30 de mile de Charlottesville . Fondat in anii 1970 ca organizatie educationala si de cercetare de inventatorul si  pionierul in sunet , Robert A. Monroe , TMI ofera numeroase programe pe durata unui unei saptamani sau a unui week-end , in campusul principal din Faber , Virginia si cateva alte sute in US , Europa , America Latina si Asia . Punctul central al invatarii TMI este folosirea ghidata a tehnologiilor audio cu batai binaurale Hemi-Sync® si Spatial Angle Modulation™ (SAM)  .
Sute de mii de oameni au participat la programele Outreach si Rezidentiale si milioane au beneficiat de materialele  educationale . TMI lucreaza cu cercetatori si practicanti , prin colaborari universitare si clinice , cu Divizia Profesionala si Comitetul de Consilieri , pentru a investiga aplicatii mai vaste ale tehnologiilor cu batai binaurale ale lui Monroe .